Sustenabilitate

Cum contribuim la sustenabilitate

Udržateľný eshop
Udržateľný eshop
Una dintre valorile noastre este considerația - față de oamenii din jurul nostru, dar și față de natură. Când suntem pe bicicletă, pe schiuri sau ne cățărăm pe munți, respectăm și protejăm natura și încercăm să răspândim aceste idei mai departe. Încercăm să fim cât mai atenți posibil atunci când vă ambalăm comenzile sau în funcționarea generală a magazinului nostru.
Ambalaj ecologic

Ambalaj ecologic

Am pus capăt pungilor de plastic cu mult timp în urmă. Folosim exclusiv pungi de hârtie, cutii și bandă adezivă de hârtie. După despachetare, puteți pur și simplu să aruncați pachetul nostru în coșul de hârtie sau să îl refolosiți.

Reciclarea cartonului și reducerea deșeurilor

Reciclăm cutii de carton și materialul de umplutură din mărfuri. Le folosim pentru a vă asigura produsele împachetate - astfel încât să fie ambalate în siguranță și fără deșeuri inutile.

Reciclarea cartonului și reducerea deșeurilor
Fotovoltaice și pompe de căldură

Fotovoltaice și pompe de căldură

În depozitele noastre, folosim exclusiv pompe de căldură pentru încălzire și răcire (fără gaze naturale). În MTBIKER Center Hrádok, am instalat panouri fotovoltaice care acoperă întregul consum în zilele însorite.

Colectarea anvelopelor uzate

Colectăm anvelopele uzate în magazinele noastre, pe care apoi le predăm spre reciclare. Ne puteți aduce anvelopele uzate la orice magazin.

Colectarea anvelopelor uzate

În oferta noastră vei găsi mărci sustenabile

keyboard_arrow_up