Despre noi
Trăim ciclismul cu trup și suflet

Despre MTBIKER

MTBIKER a fost înființat în 1998 ca primul portal de ciclism din Slovacia și a rămas cel mai mare și mai vizitat portal de ciclism din regiunea V4 și se numără printre cele mai vizitate portaluri de ciclism din lume.

MTBIKER astăzi acoperă comunitatea de mai sus 200 000 cicliști, care împărtășesc opinii, experiențe, fotografii și experiențe. De asemenea, funcționăm din 2014 e-shop cu cea mai largă ofertă și cele mai bune prețuri în Slovacia. Ne puteți vizita în trei magazine - din 2016 în centrul MTBIKER din Hrádok , din 2021 în showroom MTBIKER Bratislava iar din 2023 tot în Magazin MTBIKER Žilina.

Misiunea acestui site este să devină un loc în care bicicliștii să găsească toate informațiile și produsele care îi vor ajuta să se bucure cât mai mult de hobby-ul lor. Dorim să oferim tuturor bicicliștilor posibilitatea de a comunica cu alți bicicliști într-un mediu sigur și vrem să îi ajutăm pe aceștia să aleagă bicicletele și componentele cele mai bune pentru ei. Dorim să le permitem bicicliștilor să se conecteze și să-și împărtășească experiențele și fotografiile de la evenimente într-un singur loc. Dorim să ajutăm bicicliștii cu antrenamente și planificarea rutelor și excursiilor. Întotdeauna punem utilizatorii noștri pe primul loc.

Site-ul MTBIKER este operat de MTBIKER.shop s.r.o., CUI 52770222. Aici sunt datele noastre de contact.

Această pagină permite vizitatorilor să se înregistreze. De ce să te înregistrezi?

  • Puteți adăuga anunțuri în bazarul nostru.
  • Puteți contribui la subiectele existente și puteți crea subiecte noi pe forum.
  • Puteți adăuga fotografii și videoclipuri.
  • Puteți adăuga comentarii și evalua postările altora.
  • Puteți crea evenimente private și puteți invita bicicliști la ele.
  • Puteți participa la concursurile noastre.
  • Poți vedea ce subiecte ai citit și care nu le-ai citit și te vom anunța cu privire la noi postări, anunțuri și comentarii.
  • Puteți adăuga biciclete la profilul dvs.
  • Înscrierea este gratuită! Înregistrează-te acum.

Puteți găsi informații mai detaliate despre secțiunile acestei pagini de mai jos - dar puteți găsi o mulțime de alte informații și opțiuni de cumpărare sau de asistență în paginile disponibile din meniul din dreapta din această secțiune.


Descrierea funcțiilor paginii MTBIKER

MTBIKER este un portal cuprinzător pentru bicicliști și conține mai multe secțiuni. Citiți mai jos despre ele și nu uitați că avem un câmp de căutare în antet care vă va ajuta să găsiți ceea ce căutați.

home Pagina principală

Pe pagina principală veți găsi mai multe articole curente pe zi și, de asemenea, selecția noastră a celor mai interesante articole din ultimele 7 zile. În plus, aici veți găsi întotdeauna cele mai noi produse promoționale, anunțuri, fotografii și următoarele evenimente din calendarul nostru. Merită să ne vizitați chir și de mai multe ori pe zi.

Magazin Magazin online MTBIKER

Cel mai mare magazin electronic de ciclism din Slovacia, cu peste 50.000 de articole de la sute de mărci cunoscute și exclusiviste. Mai mult de jumătate dintre articole sunt de obicei în stoc cu livrare în ziua următoare prin curier sau disponibile pentru colectare personală în toată Slovacia. Toate bunurile au garanție completă și posibilitatea de returnare în termen de 30 de zile.

Revistă Articole și videoclipuri despre ciclism

Aici veți găsi articole și videoclipuri din toate categoriile de ciclism. Articolele și videoclipurile sunt clasificate în funcție de așa-numitele „taguri”, pe care puteți da clic pentru a vizualiza conținutul dedicat acestui „tag” - de ex.. antrenament.

În lista de articole, veți găsi și o listă cu cele mai populare categorii și o listă cu cele mai citite articole din ultima lună în meniul din dreapta.

După ce ați citit articolul, puteți evalua articolul și adăuga un comentariu. Vom fi bucuroși dacă faceți acest lucru - ne oferă feedback valoros, iar comentariile aduc adesea un plus valoare articolului. Ne vom bucura și dacă distribuiți articolul pe Facebook sau pe alte rețele sociale.

Forum Cel mai mare forum de ciclism

Forumul nostru este cel mai mare și mai activ forum de ciclism din Slovacia. Aici puteți găsi răspunsul la fiecare întrebare pe care o aveți despre ciclism - iar dacă nu îl puteți găsi, puteți întreba și veți primi un răspuns în curând.

Forumul ca secțiune este împărțit în aproape 20 de categorii, fiecare conținând sute de subiecte și zeci de mii de postări. Puteți vizualiza forumul pe categorii individuale, după caz căutare, sau urmează subiecte active, dacă subiecte fără răspunsuri. Dacă sunteți autentificat, forumul vă va arăta ce subiecte au postări pe care nu le-ați citit și vă va permite să urmăriți noile postări în forum sau pe subiecte.

Puteți contribui la subiecte sau puteți crea subiecte, dar numai dacă sunteți înregistrat și autentificat. Forumul include multe funcții pentru citarea, încărcarea atașamentelor, inserarea de imagini și videoclipuri, evaluarea postărilor și multe altele, pe care cu siguranță le veți descoperi folosind forumul.

Bazar Cel mai mare bazar de biciclete

În bazar veți găsi în fiecare zi câteva sute de anunțuri noi cu produse pentru biciclete noi și second hand. Bazarul este cea mai activă secțiune a noastră, cu peste 60.000 de vizualizări de anunțuri pe zi, așa că este locul perfect pentru a scăpa de componentele și bicicletele tale vechi sau nedorite. Bazarul conține doar anunțuri curente - anunțurile pot fi șterse de către admin atunci când sunt învechite sau vor fi șterse de sistem după maximum 3 luni.

Bazarul este clasificat în funcție de tipul de mărfuri vândute și fiecare anunț este într-o singură categorie. Datorită meniului potrivit, puteți filtra anunțurile după categorie, district, preț și, de asemenea, le puteți sorta în funcție de diverse criterii. De asemenea, poți vizualiza anunțurile de la membrii activi ai forumului, de la prietenii tăi pe pagina MTBIKER sau anunțuri pe care le-ai marcat ca favorite. Poți căuta în bazar folosind bara din antet, la fel ca și în alte secțiuni.

Fiecare anunț vă spune cine este vânzătorul (și puteți vedea celelalte bunuri ale lui și profilul lui), de unde este (uneori chiar pe hartă), de câte ori a fost văzut anunțul și cum este evaluat. Puteți, de asemenea, să evaluați anunțul și să scrieți un comentariu public sau să scrieți un mesaj privat vânzătorului. Dacă anunțul încalcă regulile sau este clasificat greșit, puteți să dați clic pe pictograma semnului exclamării și să raportați anunțul moderatorilor noștri.

Dacă adăugați un anunț, care este gratuit la noi, completați cât mai multe informații folosind formularul și puneți-l în categoria potrivită. Puteți distribui anunțul pe Facebook, astfel încât cât mai mulți oameni să afle despre el și să îl „promoveze” gratuit la fiecare 3 zile - asta înseamnă că revine în partea de sus a listei de anunțuri.

Comunitate Secțiune pentru comunitatea MTBIKER

Aici veți găsi activitățile comunității noastre - ture și clasamente, fotografii adăugate pe forum, un calendar de evenimente cu posibilitate de înregistrare și trasee de ciclism pe o hartă clară.

Activități Manager de ture și antrenamente

În această secțiune puteți ține un jurnal detaliat de antrenament, vă puteți compara cu ceilalți, vă puteți alătura unei echipe, puteți să vă inspirați sau să vă alăturați unui antrenament/tură sau pur și simplu să aflați cum se descurcă alți bicicliști. Dacă utilizați sistemul Strava, călătoriile dvs. pot fi încărcate în această secțiune complet automat.

Foto Galerie foto creată de bicicliști

În această secțiune veți găsi fotografii adăugate de utilizatorii noștri pe forum.

Calendar Calendar evenimente ciclism

În această secțiune veți găsi toate evenimentele oficiale care sunt organizate în Slovacia și în împrejurimi. Puteți filtra calendarul după dată, tip eveniment, țară sau liga căreia îi aparține evenimentul. Toate evenimentele sunt afișate și pe hartă, astfel încât să puteți vedea mai bine evenimentele din zona dvs.

Fiecare eveniment are propria pagină detaliată în care puteți găsi toate informațiile despre acesta - de la descriere, hărți ale locului de concurs, vremea de la locul de concurs până la comentarii/discuții despre eveniment și, după eveniment, rezultate, rapoarte și fotografii. De asemenea, puteți vedea clasamentul și cine dintre membrii MTBIKER este înscris la eveniment.

Trasee bicicletă Hartă ciclism

Aici vei găsi o hartă de ciclism digitală a Slovaciei, pe care o poți folosi și pe teren pe telefonul tău mobil. Aici sunt afișate fotografii de pe forum, care au fost făcute în locurile date, astfel încât să aveți o idee despre ce puteți găsi împrejur.

mail Mesaje private

Această secțiune vă permite să primiți și să trimiteți mesaje private între utilizatorii MTBIKER înregistrați. Este o modalitate sigură și convenabilă de comunicare între membri. Secțiunea funcționează ca un client de e-mail clasic, dar în loc de adrese de e-mail, mesajele sunt trimise direct utilizatorilor în funcție de numele lor de utilizator.

Pe lângă funcțiile tradiționale, cum ar fi fuzionarea mesajelor în conversații, capacitatea de a trimite un mesaj către mai mulți utilizatori, de a redirecționa mesaje și altele asemenea, este posibil să raportați mesaje pentru încălcarea regulilor și să creați foldere și reguli pentru filtrarea și gestionarea mai bună a mesajelor.

notifications_none Notificări

Notificările te alertează despre postări noi în subiectele pe care le urmărești, mesaje private noi, comentarii noi la articole, anunțuri noi în categoriile pe care le urmărești, articole noi și, de asemenea, dacă cineva te menționează într-o postare. Notificările se aprind în roșu dacă aveți notificări necitite - acest semn roșu dispare când citiți notificările.

person Profilul dvs. de utilizator

În profilul dvs. de utilizator, veți vedea ce informații publicați despre dvs. altor membri înregistrați, mai multe despre activitatea dvs., postări, fotografii, articole, comentarii, anunțuri și evenimente la care mergeți. În această secțiune, puteți adăuga și bicicletele pe care le dețineți în profil - și să definești componentele, greutatea, fotografiile și numărul de serie pentru fiecare bicicletă, în caz de furt.

settings Setare

Puteți modifica toate aspectele profilului dvs. din setări. Fie că este vorba de date personale, o poză, date de contact, parola dvs. sau setările forumului și ale funcțiilor paginii, veți găsi totul sub același acoperiș. Veți găsi aici, de asemenea, opțiunea de a adăuga prieteni și utilizatori ignorați. Acest lucru vă va ajuta să filtrați postările și bazarul.

keyboard_arrow_up