Despre noi
Trăim ciclismul cu trup și suflet

Termeni și Condiții

Această pagină există pentru a servi comunității bicicliștilor și pasionaților de aer liber din Slovacia. Ne dorim ca site-ul să fie un loc în care toată lumea să poată găsi toate informațiile de care are nevoie despre hobby-ul său și să aibă spațiu pentru a comunica cu oameni care au aceleași idei. Oricine poate vizita site-ul și poate citi conținutul acestuia. Pentru a utiliza funcțiile comunitare ale site-ului și a face cumpărături online, este necesar ca vizitatorii să fie conectați la contul lor de utilizator. Aceste condiții generale guvernează relația contractuală dintre operatorul acestui site și utilizatorii înregistrați ai acestui site.

1. Informații de bază

 1. Operatorul acestui site web este compania MTBIKER.shop s.r.o., 225, Hrádok 916 33, Slovacia, CUI: 52770222 (denumit în continuare „operatorul” sau „noi”).
 2. Această pagină este accesibilă din mai multe domenii: www.mtbiker.sk, www.mthiker.sk, www.mtbiker.cz, www.mthiker.cz, www.mtbiker.shop, www.mtbiker.at, www.mtbiker.hu, www.mtbiker.de, www.mtbiker.pl, www.mtbiker.ro, www.mtbiker.si și eventual alte domenii. Pe domenii diferite, pagina poate avea o versiune într-o limbă diferită și o funcționalitate diferită.
 3. Pentru a utiliza pe deplin acest site, este esențial ca vizitatorii să creeze un cont de utilizator. Acest cont permite vizitatorilor să utilizeze serviciile menționate la articolul 3. Crearea și gestionarea (exploatarea) contului este gratuită. În cadrul site-ului, un cont de utilizator poate fi denumit și cont sau profil.

2. Agrement pentru contul de utilizator

 1. Crearea unui cont de utilizator și gestionarea ulterioară a acestuia de către operator are loc pe baza unui contract între vizitatorul site-ului și operator. Un cont de utilizator poate fi creat în următoarele cazuri:
  1. la înregistrarea pe site prin crearea directă a unui cont de utilizator prin intermediul formularului disponibil în antetul paginii,
  2. la crearea unei comenzi în magazinul online în conformitate cu Termeni și condiții,
  3. atunci când adăugați un anunț în secțiunea bazar,
  4. la înregistrarea la eveniment în secțiunea calendar.
 2. Fiind de acord cu aceste condiții generale, vizitatorul își exprimă liber și serios voința de a încheia un contract cu operatorul, în baza căruia va fi creat un cont de utilizator și gestionarea ulterioară a acestuia în conformitate cu aceste condiții generale.
 3. Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată, iar încetarea acestuia este reglementată de articolul 7.
 4. Prin încheierea contractului, vizitatorul devine utilizator înregistrat.

3. Servicii prestate de operator

 1. Operatorul oferă utilizatorilor înregistrați o serie de servicii care nu sunt disponibile altora (neînregistrați). În funcție de limba și versiunea de conținut a paginii, acestea pot fi următoarele servicii legate de conținutul paginii:
  1. Abilitatea de a evalua articole, postări, comentarii, fotografii, evenimente, călătorii și alt conținut din cadrul site-ului,
  2. Posibilitatea de a adăuga comentarii sub articole, anunțuri, produse, promoții, excursii publicate pe această pagină,
  3. Posibilitatea de a contribui la forumul de discuții, inclusiv de a încărca fotografii,
  4. Posibilitatea de a adăuga anunțuri în secțiunea bazar.
  5. Posibilitatea de a adăuga ture de antrenament în secțiunea Activități și de a vă compara performanța cu comunitatea din secțiunea Clasamente,
  6. Posibilitatea de a planifica, salva și partaja trasee în secțiunea Trasee bicicletă,
  7. Posibilitatea de înscriere la evenimentele selectate în secțiunea Calendar și posibilitatea de a indica participarea la evenimente.
 2. Pe lângă serviciile legate de conținutul site-ului, operatorul oferă și servicii legate de cumpărături în magazinul online al operatorului:
  1. Contul de client conține o listă a tuturor comenzilor, inclusiv starea lor actuală, posibilitatea de a returna și de a face reclamații și posibilitatea de a contacta asistența pentru clienți,
  2. Posibilitatea de a crea liste de cumpărături pentru stocarea ușoară a produselor favorite și urmărirea disponibilității acestora,
  3. Un program de loialitate care recompensează utilizatorii înregistrați pentru loialitatea și activitatea lor pe site cu reduceri de fidelitate,
  4. Recomandări personalizate și căutare îmbunătățită în e-shop pe baza achizițiilor anterioare și a conținutului răsfoit pe site.
 3. Lista, funcționalitatea și disponibilitatea acestor servicii se pot modifica în timp, iar operatorul are dreptul de a limita sau anula unele servicii dacă, din motive operaționale, nu poate continua să le furnizeze.
 4. Atunci când oferim servicii, ne ghidăm după feedback-ul utilizatorilor noștri, dar nu este întotdeauna posibil să mulțumim pe toată lumea. Întotdeauna încercăm să găsim o soluție care să se potrivească majorității absolute a utilizatorilor.
 5. Încercăm să fim cât mai obiectivi în articolele și postările noastre, dar fiecare articol și postare este opinia subiectivă a autorului său și poate să nu corespundă cu opinia operatorului.

4. Date stocate în contul de utilizator

 1. În scopul furnizării de servicii (așa cum este menționat la articolul 3 de mai sus), operatorul prelucrează diferite tipuri de date ale utilizatorilor înregistrați, dintre care unele sunt date cu caracter personal. Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal în secțiunea Protecția vieții private și a datelor cu caracter personal.
 2. Datele prelucrate de operator includ:
  1. Adresa de e-mail, care este identificatorul unic de bază al utilizatorului,
  2. Date personale și de contact, dacă utilizatorul ni le furnizează,
  3. Adresa IP și cookie-uri,
  4. Comentarii, postări, anunțuri, fotografii, evaluări, excursii și alte postări pe care utilizatorul le-a adăugat pe site,
  5. Comenzi și reclamații făcute prin contul de utilizator,
  6. Liste de cumpărături create de utilizator,
  7. Produse, postări de discuții, articole și anunțuri pe care utilizatorul le-a vizualizat,
  8. Setări cont utilizator.
 3. Un utilizator înregistrat poate vizualiza datele stocate în contul său de utilizator în setările contului. În această secțiune, utilizatorul își poate modifica informațiile de contact și setările de confidențialitate, notificările și alți parametri ai site-ului și contului.
  1. Utilizatorul se poate opune sau refuza prelucrarea datelor pentru nevoile serviciilor menționate la articolul 3.b.iii și 3.b.iv prin dezactivarea programului de loialitate, respectiv prin dezactivarea creării de recomandări.
  2. În setările contului, utilizatorul se poate retrage din contractul încheiat conform articolului 2 și poate șterge contul de utilizator conform articolului 7 din acești termeni și condiții generale.

5. Reguli și obligații pentru utilizatorii înregistrați

 1. Orice persoană fizică în vârstă de 16 ani sau peste poate deveni utilizator înregistrat. Persoanele cu vârsta sub 16 ani se pot înscrie numai după transmiterea acordului scris al reprezentantului legal la adresa web@mtbiker.ro.
 2. Fiecare persoană fizică poate avea cel mult un cont de utilizator creat odată.
 3. Orice conținut pe care un utilizator înregistrat îl adaugă pe site poate fi eliminat de către operator dacă îndeplinește unul sau mai multe dintre următoarele semne:
  1. Postarea are conținut vulgar, rasist, extremist sau intolerant,
  2. Conținutul postării încalcă sau încurajează încălcarea legilor,
  3. Postarea conține sau se referă la conținut pornografic,
  4. Postarea încalcă drepturile de autor ale unei părți terțe ,
  5. Postarea are caracter publicitar sau este spam,
  6. Postarea enervează alți utilizatori înregistrați și aceștia vor raporta sau marca această postare ca fiind de proastă calitate sau ofensatoare.
 4. Toate articolele, videoclipurile, fotografiile, postările de discuții, comentariile și alte materiale încărcate pe site de către utilizatori sunt părerile lor și nu ale operatorului. Operatorul nu este responsabil pentru conținutul acestor materiale și nici pentru daunele sau vătămările care pot apărea din publicarea acestor materiale pe site.
 5. Toate articolele, videoclipurile, fotografiile, postările de discuții, comentariile și alte materiale adăugate pe acest site trebuie să fie o expresie a personalității utilizatorului înregistrat, a lucrării protejate prin drepturi de autor a utilizatorului înregistrat sau utilizatorul înregistrat trebuie să aibă o licență adecvată pentru acestea. În cazul unei încălcări a drepturilor de autor, a drepturilor personale sau fundamentale ale omului (în special dreptul la viață privată, dreptul la protejarea personalității sau dreptul la protejarea datelor cu caracter personal) ale unei terțe părți, putem cere despăgubiri de la utilizatorul înregistrat pentru daune pe care noi, în calitate de operator al site-ului web, le putem suporta în legătură cu afirmarea pretențiilor unei terțe părți afectate de acțiunile ilegale ale utilizatorului înregistrat.
 6. Operatorul nu are posibilitatea să verifice în mod proactiv identitatea utilizatorilor sau tot conținutul pe care aceștia îl adaugă pe site. Utilizatorii înregistrați au, așadar, instrumentele pentru a raporta conținutul dăunător și ilegal către operator, care apoi îl poate elimina de pe site.
 7. Secțiunile individuale ale site-ului pot avea propriile reguli care completează aceste reguli și obligații, iar utilizatorii sunt obligați să le respecte atunci când contribuie la secțiunile date.
 8. Lista de reguli și obligații poate fi modificată, completată și perfecționată în timp pentru a proteja proprietatea intelectuală, pentru a reflecta modificările legilor și pentru a reflecta nevoile comunității.
 9. Încălcarea acestor reguli și obligații poate avea ca rezultat restricționarea temporară sau permanentă a furnizării anumitor servicii pentru utilizator. În cazuri repetate sau grave, operatorul are dreptul de a rezilia contractul (bloca sau șterge contul de utilizator) sau bloca accesul vizitatorului la site..

6. Drepturi de autor și licențe

 1. Adăugând o postare ca discuție, articol, reclamă, comentariu, tură, fotografie sau alt material pe această pagină, în cazul în care o astfel postare ar trebui să facă obiectul proprietății intelectuale, în calitate de utilizator înregistrat ne acordați o licență neexclusivă pentru a utiliza materialul publicat (adică rezultatul relevant reprezentând subiectul proprietății intelectuale), în următoarele condiții:
  1. metoda de utilizare a lucrarii conform sec. § 19 alin. 4 litere c) și f) din Legea drepturilor de autor (adică includerea în baza de date și prezentarea operei în fața publicului),
  2. într-o măsură nelimitată (în conformitate cu § 67 din Legea drepturilor de autor),
  3. pe întreaga durată a drepturilor de proprietate ale autorului asupra operei,
  4. fără dreptul la compensații financiare (în acest sens, considerăm oportunitatea dvs. de a utiliza funcțiile acestui site web drept contrapartidă),
  5. cu acordul autorului de a acorda o sublicenţă unui terţ şi cu condiţia ca
  6. avem dreptul să decidem să eliminăm lucrarea de pe site-ul nostru web și de pe alte platforme dacă aceasta încalcă regulile conform articolului 5.
 2. Licența acordată se aplică și pentru utilizarea pe alte site-uri web și rețele sociale (în special Facebook, Instagram) și alte platforme (canale YouTube) aparținând operatorului.
 3. Dacă postarea de discuție, articolul, reclama, comentariul, excursia, fotografia, înregistrarea audiovizuală sau alt material pe care l-ați adăugat la această pagină nu este opera unui autor sau subiect al proprietății intelectuale, ținând cont de cele de mai sus, recunoașteți că adăugarea unei astfel de contribuții la această pagină corespunde consimțământului dvs. pentru utilizarea expresiei personalității dvs. sau de natură personală într-o manieră compatibilă cu scopurile și obiectivele pentru care operăm acest site (vezi introducerea acestor termeni și condiții). Păstrarea conținutului și continuitatea logică în cadrul discuțiilor sunt cheia pentru atingerea acestor obiective și, prin urmare, prin adăugarea unei contribuții sunteți de acord ca toate (dacă este posibil) contribuțiile dvs. în ceea ce privește conținutul să rămână pe site-ul nostru web chiar și după ce decideți să vă ștergeți contul de utilizator, dar numai în formă anonimizată, adică în așa fel încât să nu poată fi conectate la persoana du.

7. Rezilierea contractului

 1. Relația contractuală dintre utilizatorul înregistrat și operator, sau contractul încheiat conform art. 2 între utilizatorul înregistrat și operator poate fi reziliat oricândprin intermediul secțiunii Setări cont făcând clic pe butonul Șterge contul.
  1. După confirmarea ștergerii contului, operatorul va șterge toate datele personale ale utilizatorului (cu excepția datelor cu caracter personal prelucrate în alt scop decât gestionarea contului de utilizator) și va elimina legătura dintre conținutul la care utilizatorul l-a adăugat site-ul și contul său de utilizator.
  2. Operatorul nu poate șterge automat datele personale ale utilizatorului dacă acestea se găsesc în conținutul (textul) pe care utilizatorul l-a adăugat în mod independent pe pagină. Utilizatorul are dreptul în orice moment după încetarea contractului de a solicita eliminarea datelor cu caracter personal de pe site prin email către web@mtbiker.ro, unde identifică conținut specific care conține datele sale personale.
  3. Operatorul are 30 de zile pentru a șterge datele personale din copii de rezervă.
 2. Relația contractuală dintre utilizatorul înregistrat și operator, sau contractul încheiat conform articolului 2 între utilizatorul înregistrat și operator poate fi reziliat unilateral de către operator în cazul încălcărilor repetate sau grave ale regulilor și/sau obligațiilor de cont ale utilizatorului înregistrat (în conformitate cu articolul 5) de către utilizatorul înregistrat.
keyboard_arrow_up