Alege cel mai potrivit
cadou de ciclism pentru cei dragi

datorită ideilor noastre

Ai vrea să-i faci cadou persoanei dragi care împărtășește pasiunea noastră pentru ciclism? Credem că ideile noastre te vor ajuta.

Cadouri pentru cicliștii de șosea

Ciclismul rutier este despre viteză, dar și despre siguranță. Prima poate fi realizată cu îmbrăcăminte strâmtă, a doua cu, de exemplu, lumini. Dacă persoana suferă de „gadget-uri de ultimă generație”, va aprecia cu siguranță un ciclocomputer sau un trainer funcțional. Și pe ce s-a bazat Cepo de multă vreme?

Cadouri pentru cicliști XC

Nu contează cât de repede sau cât de departe merge pe off-road - va aprecia întotdeauna o piesă vestimentară funcțională. Și din moment ce terenul este nemiloas pentru componente, merită întotdeauna să ai instrumente de bază cu tine. Dar sursele de energie și navigare? Imro te va sfătui cu siguranță.

Cadouri pentru downhill (TR/EN/DH)

„Bombele” din parcul de biciclete pot fi distractive, dar și periculoase. Prin urmare, nu trebuie să uităm de siguranță. O haină de încredere poate servi și ca prevenție. Și haine? Totul este permis! Tomáš îți poate spune și el despre asta.

Cadouri pentru meseriașii casei

Dacă petrece mult timp în garaj și nici măcar nu vrea să audă de service în magazin, va avea nevoie de uneltele potrivite. Există o gamă de unelte care servesc de la asamblare la curățare până la ungerea bicicletelor. Nu este vorba doar despre pedalat...

Cadouri pentru micii exploratori

Obținerea unei biciclete noi pentru vacanță este visul multor copii. O culoare preferată, un clopoțel inteligent sau un suport pentru sticle pot spori și mai mult bucuria. Și din moment ce aproape nimeni nu poate evita o cădere la început, nu uitați de cască sau de protecții.

Cadouri pentru fiecare ciclist

Nu contează ce disciplină practică - dacă alegi de aici, nu vei greși. Chiar și un lucru mărunt poate mulțumi uneori mai mult decât o mulțime de cadouri scumpe. Până la urmă, cel mai important lucru este bucuria de a pedala.

Un voucher cadou este o alegere excelentă pentru toată lumea

Nu știi ce-i va mulțumi cel mai mult pe cei dragi? O poți rezolva cu un voucher cadou.
Puteți alege dintre diferite valori de la 10 la 300 €.

Ești în căutarea unui cadou
pentru un pasionat de drumeții?

keyboard_arrow_up