Localizare
Formularul este în curs de procesare

TRP Slate T4

Preț: 79  RO 402,48 lei
translateTradu descrierea anunțuluiAfișează originalul

Predám sadu týchto bŕzd. Sú vizuálne nové, žiadne škrabance.
Čo sa týka stavu, predná brzda je odvzdušnená, stačí kúpiť platničky a jazdiť.
Čo sa týka zadnej, treba si kúpiť tŕň a olivku, odvzdušniť a kúpiť platničky.
K sade pridám dva kotúče s rozmermi 203 mm alebo dva 180 mm, prípadne ich kombináciu.
Kotúče sú takmer nové, premeriaval som ich posuvným meradlom. Celková cena tých dvoch kotúčov je 50 €.
Brzdy sú vhodné na enduro, trail, hardtail a e-bike.
Dohoda možná. Viem poslať Packetou alebo poštou, prípadne doviezť pri nejakej dohode do okolia Trenčína, Púchova, Považskej Bystrice, Žiliny.

Čím skôr sa ozvete, tým skôr sa dohodneme...

Tip frână: hidraulică
Tipul etrierului: 4 pistoane
Locație: Set

comment Întrebări despre produs

Momentan nu există întrebări

Formularul este în curs de procesare
list Total anunțuri: 82
check_circle Anunțuri active: 18
visibility Vizualizări anunțuri: 55 508

SunRace Csms8

Predám kazetu, zuby sú v poriadku, nikdy mi neskákala. Väčšinou som ju mal na posledných dvoch-troch prevodoch, kde trochu zišla farba, ale zuby sú v poriadku. Poprosím iba vážnych záujemcov... tých, čo sa nudia a majú náladu sa zosmiešňovať, pokojne. Na cene sa vieme dohodnúť, viem poslať Packetou alebo poštou. Dôvod predaja: prechod na single speed. Zuby: 11-46T
30  RO 152,84 lei

Propain Tyee Al 5

Viac info e-mailom alebo na mtbikery... cena dohodou. Top stav, akurát je v servise na posledné úpravy tlmiča a vidlice, aby bolo všetko 100% prichystané pre nového majiteľa. Vprípade viem predať iba rám.
1 800  RO 9 170,46 lei

Shimano Zee, advent kazeta 9

Predám tento prevodník od značky Shimano Zee 38t a 9-speed kazetu od Adventu. Kazeta nemá vylámané zúbky ani pokrivené, reťaz neskákala. Hlavným dôvodom predaja je, že rozpredávam bicykel. Viem predať aj samostatne. Viem poslať aj Packetou, poštou.
25  RO 127,37 lei
keyboard_arrow_up